.........ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ............

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΥΑ



Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία αργά το απόγευμα της Κυριακής 30/10 η πρώτη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Μια πρωτόγνωρη διαδικασία που ξεκίνησε με την κατάθεση της πρότασης για  πολιτικές θέσεις τον περασμένο Ιούλιο και την πρόταση για οργανωτική συγκρότηση του Μετώπου στις αρχές Σεπτέμβρη. Συνεχίστηκε με τις μαζικές συνελεύσεις όλων των τοπικών επιτροπών πανελλαδικά, αλλά και την εγγραφή εκατοντάδων νέων μελών στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Και ολοκληρώθηκε με την διήμερη διαδικασία της συνδιάσκεψης, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 900 εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από όλη τη χώρα.
Ένα μεγάλο βήμα έγινε. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πιο μαχητικά, πιο αποφασιστικά και με νέα ορμή θα δώσει όλες τις δυνάμεις της στους σημαντικούς αγώνες και την πολιτική πάλη για την ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της, την ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης συνολικά, την αντικαπιταλιστική πάλη για την ανατροπή του χρεοκοπημένου συστήματος της εκμετάλλευσης.



Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η Παρέλαση η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η αντίσταση στην τρομοκρατία



,Μεγάλες εστίες αντίδρασης σε όλη τη χώρα  κατά της κυβέρνησης αλλά και γενικότερα του πολιτικού συστήματος που στηρίζει τις καπιταλισιτκές δυνάμεις της χώρας.
Δυναμική ήταν και η αντίδραση του Πειραϊκού λαού ενάντια σε αυτούς που υποθήκευσαν τις ζωές μας και το μέλλον των παιδιών μας.
Το μήνυμα πέρασε από τον λαό εν μέσω τρομοκρατίας ότι αντιστεκόμαστε ,λέμε όχι στα σχέδια της ΕΕ του ΔΝΤ και των ντόπιων εκπροσώπων τους.
Οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αγωνιστικές εκδηλώσεις έκφρασης αντίθεσης αλλά και ενημέρωσης.
Ακολουθούν άλλες φωτογραφίες και video...

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Με 15 αντιπρόσωπους ο Πειραιάς στην Πανελλαδική



Μέσα σε ένα περιβάλλον πολιτικά  μεταβαλλόμενο μέρα με τη μέρα, με συνθήκες λαϊκού αγώνα  πραγματοποιήθηκε  και ολοκληρώθηκε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά ,  η Συνέλευση της τοπικής επιτροπής  ΑΝΤΑΡΣΥΑ  με την επιλογή των 15 αντιπροσώπων για τη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.
Πέραν από τις ουσιαστικές και εύστοχες τοποθετήσεις των ομιλητών , κατατέθηκαν και σημαντικές προτάσεις οι οποίες  ομολογουμένως προσφέρουν στη συζήτηση που θα διεξαχθεί στην Συνδιάσκεψη τροφή για διάλογο πάνω την οργάνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Η κυβερνητική – κρατική και παρακρατική βία δεν θα περάσει.Η κυβέρνηση του κοινωνικού πολέμου έβαψε τα χέρια της με αίμα!


PDF Print E-mail
Η σημερινή μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων και του λαού μας, την δεύτερη μέρα της 48ωρης απεργίας, αποδεικνύει ότι ο αγώνας για την ανατροπή της κυβέρνησης και της πολιτικής της εξαθλίωσης, του ΕΕ, του ΔΝΤ και της σύγχρονης δικτατορίας των αγορών και του κεφαλαίου, θα συνεχισθεί και θα κλιμακωθεί.
Δεν μπορούν να την ανακόψουν ούτε οι εκβιασμοί της άθλιας κυβέρνησης Παπανδρέου, ούτε η κυβερνητική – κρατική – αστυνομική – παρακρατική βία και τρομοκρατία, η οποία σήμερα προκάλεσε και νεκρό διαδηλωτή – στέλεχος του ΠΑΜΕ. Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και τους συναγωνιστές του. Η κυβέρνηση Παπανδρέου, κυβέρνηση του άγριου κοινωνικού πολέμου, των ΜΑΤ και των χημικών, έβαψε σήμερα τα χέρια της με αίμα. Πρέπει να ανατραπεί άμεσα!  


Ουσιαστική και επιτυχημένη εκδήλωση-συνέλευση



 Με προσέλευση και εγγραφή καινούργιων μελών πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Πειραιά η εκδήλωση-συνέλευση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πειραιά.
Έγιναν τοποθετήσεις και αναφορές σχετικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το εργατικό κίνημα, αλλά και στην προοπτική της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εν’ όψη  της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης. Τέλος  ορίσθηκε  νέα συνέλευση για το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011 στις 17:00 στον ίδιο χώρο στην οποία θα εκλεγούν οι εκπρόσωποι της επιτροπής Πειραιά για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Ανταρσία που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 29-30 Οκτωβρίου στο Εκθεσιακό κέντρο του Άλσους Περιστερίου.