.........ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ............

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΕΝΤΡΟ)



Την Κυριακή, 27/11/2011, πραγματοποιήθηκε συνέλευση της Ανταρσύα Πειραιά (κέντρο). Η συνέλευση έγινε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.
Τα θέματα της συνεδρίασης περιελάμβαναν:
1. Αποτίμηση της 1ης Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης της Ανταρσύα.
2. Συζήτηση για την πολιτική συγκυρία.
3. Συζήτηση σχετικά με τα χαράτσια.
4. Διοργάνωση εκδήλωσης.
5. Κινηματικές δράσεις.
6. Εκλογή συντονιστικού της τοπικής.


Αποφασίστηκε η Στήριξη και συμμετοχή στην πανεργατική απεργία της 1ης Δεκέμβρη και στο συλλαλητήριο ,συμμετοχή στην αντιφασιστική-αντιρατσιστική πορεία το Σάββατο, 3/12/2011,              η πολιτική στήριξη και η οργανωτική συμμετοχή στη λαϊκή συνέλευση του Πειραιά
 
Προτάθηκε : Να συζητηθεί  η διοργάνωση δωρεάν μαθημάτων ελληνικών σε μετανάστες, εδώ στον Πειραιά και να διοργανώσουμε συλλογική κουζίνα στον Πειραιά, όπως έγινε πέρσι στο Πέραμα με τα Χριστούγεννα ανέργων.

Τέλος αποφασίσθηκε να πραγματοποιηθεί Εκδήλωση της Ανταρσύα Πειραιά την Κυριακή, 18/12/2011 (η ώρα θα ανακοινωθεί την επόμενη βδομάδα), με θέμα: "Υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από τον χρεοκοπημένο καπιταλισμό. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί σε εκδήλωση-συζήτηση για την πολιτική της πρόταση και την οργάνωση των αγώνων". Για το πάνελ προτάθηκαν οι σύντροφοι Θανάσης Διαβολάκης, Κώστας Σαρρής, Άγγελος Χάγιος, Άλκης Ψυχογιός. Στην εκδήλωση θα κληθούν να παρευρεθούν συνδικαλιστές από χώρους δουλειάς, καθώς και πολιτικές δυνάμεις στη βάση της πολιτικής πρότασης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Αναδείχτηκαν τα μέλη του οκταμελούς  συντονιστικού της τοπικής Ανταρσύα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου