.........ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ............

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Βροντερό ΟΧΙ στις ρατσιστικές επιθέσεις της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια

Πάνω από δύο χιλιάδες διαδηλωτές, εργαζόμενοι, νέοι, μετανάστες πλημμύρισαν  τη Πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νίκαια για να καταγγείλουν τα ρατσιστικά πογκρόμ της Χρυσής Αυγής και τις απειλές ότι θα κλείσει καταστήματα μεταναστών με τη βία. 

Στη μαζική συγκέντρωση μίλησαν η Κατερίνα Θωίδου από την Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό μια τη Φασιστική Απειλή Νίκαιας, ο Τζαβέντ Ασλάμ, πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος και της Ένωσης Μεταναστών Εργατών, ο Φώτης Ανδρεόπουλος, Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά, ο Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας και συντονιστής της ΚΕΕΡΦΑ. Χαιρέτησαν ο Στέλιος Μπενετάτος , πρώην δήμαρχος Νίκαιας και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας, Μ.Σαρρής, ΣΥΡΙΖΑ, ο Θανάσης Διαβολακης από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εκπρόσωπος του ΚΚΕμλ, της Κίνησης Απελάστε το Ρατσισμό. Συμμετείχαν λαϊκές συνελεύσεςι, Στέκια και τοπικές κινήσεις.

Η συμμορία  μάλιστα της Χρυσής Αυγής  ως γνήσια παρακρατική παραφυάδα εξάγγειλε χθες «αντισυγκέντρωση» κατά του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου με συμμετοχή λιγοστών οπαδών και ενίσχυση …εκατοντάδων αστυνομικών σταλμένων από το αδελφό κυβερνητικό κόμμα της ΝΔ και τον υπουργό Νίκο Δένδια!  Μια χούφτα παρακρατικών μαζεύτηκε για την οποία διέθεσε επαρκή κάλυψη ο υπουργός Δημόσιας τάξης Ν.Δένδιας.  Πριν καν ανακοινωθούν οι προγραμματικές δηλώσεις της συγκυβέρνησης ξεκίνησε η χωρίς προσχήματα πλέον ανοιχτή συνεργασία της ΝΔ με τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής με τη ενεργοποίηση των παρακρατικών στο πλευρό  της ΕΛΑΣ για το χτύπημα των αγώνων των εργαζόμενων και της νεολαίας. Η συνέχιση της επίθεσης κατά της αριστεράς από τη  ΝΔ και τους  νεοναζί  είναι η μέθοδος που υλοποιούν για να αντιμετωπίσουν τους αγώνες που αρχίζουν να ξεδιπλώνονται ενάντια  στη συγκυβέρνηση του Μνημονίου των περικοπών, της φτώχειας και του ρατσισμού.



Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Πειραιά 4/7, αίθουσα Απόφοιτων Ιωνειδίου
Η συνέχεια στη Νίκαια θα είναι άμεση ώστε να ματαιωθούν οι ρατσιστικές επιθέσεις που σχεδιάζονται και να μπει τέλος στη συνεργασία φασιστών και Αστυνομίας με τη πραγματο-ποίηση συνέλευσης δράσης τη Παρασκευή 13 Ιούλη, 7.30μμ στο Δημαρχείο της Νίκαιας.

Η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό μια τη Φασιστική Απειλή θα πραγματοποιήσει δεκάδες συνελεύσεις στις γειτονιές της Αθήνας ώστε να συγκροτηθεί ένα αντιφασιστικό κίνημα που θα είναι ασπίδα για την εργατική αντίσταση ενάντια στις επιθέσεις που θα εξαπολύσει η συγκυβέρνηση και η Τρόικα. 

Πηγή: ΚΕΕΡΦΑ

1 σχόλιο:

  1. This is how my associate Wesley Virgin's report begins with this SHOCKING AND CONTROVERSIAL video.

    You see, Wesley was in the army-and soon after leaving-he discovered hidden, "mind control" tactics that the CIA and others used to get everything they want.

    THESE are the exact same methods many famous people (notably those who "come out of nowhere") and the greatest business people used to become rich and successful.

    You've heard that you only use 10% of your brain.

    That's because most of your brainpower is UNCONSCIOUS.

    Perhaps this thought has even occurred INSIDE your own head... as it did in my good friend Wesley Virgin's head seven years back, while riding an unlicensed, beat-up trash bucket of a car without a license and with $3 in his bank account.

    "I'm so frustrated with going through life check to check! When will I finally make it?"

    You've taken part in those conversations, isn't it right?

    Your own success story is going to be written. Go and take a leap of faith in YOURSELF.

    CLICK HERE TO LEARN WESLEY'S METHOD

    ΑπάντησηΔιαγραφή