.........ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ............

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Κεντρικη Συγκέντρωση Ανταρσία στι λιμάνι


Αν η πλατεία Κοραή είναι η καρδιά του Πειραιά τότε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ακούστηκε ο παλμός της!!!
Ένας παλμός αγωνιστικός  που μεταδόθηκε από τα χείλη των ομιλητών, πέρασε από τις καρδιές του  συγκεντρωμένου πλήθους και έδωσε το στίγμα του αύριο  για κάθε πολίτη αυτής της πόλης.

Ο  υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά  με την Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση-Ανταρσία στο λιμάνι Θανάσης Διαβολάκης , ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή Νίκος Καβαδάς όπως και οι υπόλοιποι ομιλητές υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι περιέγραψαν  με τις ομιλίες τους τη σημερινή ολέθρια κατάστασης που βρίσκεται ο Πειραιάς αλλά και η χώρα. Δήλωσαν παρόντες στους λαϊκούς αγώνες και ζήτησαν την συστράτευση όλων των εργαζομένων στη συνέχεια της πάλης με τις αντιλαϊκές και καπιταλιστικές δυνάμεις.



Το Αντικαπιταλιστικό ψηφοδέλτιο της πόλης και της περιφέρειας πρέπει να πάει παντού. Οι λαϊκές δυνάμεις πρέπει μέσα και από αυτή την εκλογική διαδικασία να βγούν ενισχυμένες και έτοιμες για τους λαίκούς αγώνες που θα ακολουθήσουν αμέσως μετά από τις εκλογές.
Γιατί η επόμενη ημέρα θα βρεί το Μνημόνιο εδώ , τον Καλλικράτη εδώ, τις καπιταλιστικές δυνάμεις και τους εκφραστές τους εδώ. Όμως απέναντί τους θα υψωθεί το λαϊκό κίνημα που θα γιγαντόνεται μέρα με τη μέρα.
Η Αριστερή Αντικαπιταλιστική Κίνηση – Ανταρσία στο λιμάνι δεν είναι απλά μια δημοτική παράταξη που δημιουργήθηκε ώστε να  εκφραστεί το αντικακπιταλιστικό αριστερό κίνημα σε αυτές τις  αυτοδιοικητικές εκλογές.
Αντίθετα είναι η προσπάθεια σύστασης τοπικού πυρήνα αντίστασης και αγώνα των εργαζομένων και όλων των απλών ανθρώπων με συνεχή κινηματική δράση ενάντια σε αυτούς που πιστεύουν ότι μπορούν να κουμαντάρουν τις τύχες μας απαξιώνοντας τη ζωή μας και υποθηκεύοντας των μέλλον των παιδιών μας.
Την πρώτη απάντηση θα την πάρουν στις 7 του Νοέμβρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου