.........ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ............

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η δικτατορία των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, η σιωπή των αμνών και το αμολητό μαντρόσκυλο

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ -Ανταρσία σε κυβέρνηση, ΕΕ, ΔΝΤ
Γραφείο Τύπου
Η δικτατορία των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, η σιωπή των αμνών και το αμολητό μαντρόσκυλο


Όποιος πίστεψε ότι τουλάχιστον η δημόσια τηλεόραση, την τελευταία έστω στιγμή, θα τηρούσε στοιχειώδεις κανόνες ισότιμης προβολής των πολιτικών απόψεων εν όψει των περιφερειακών εκλογών, διαψεύστηκε χθες βράδυ  πανηγυρικά.
Για πρώτη φορά ο υποψήφιος περιφερειάρχης  της ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ Άγγελος Χάγιος κλήθηκε να συμμετάσχει σε συζήτηση με όλους τους άλλους υποψήφιους. Φαίνεται πως η κατακραυγή για τους προκλητικούς αποκλεισμούς, αλλά και η απήχηση του λόγου της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, επέβαλλαν διαφορετικό χειρισμό στην ΕΡΤ, που με τα χρήματα του ελληνικού λαού, αντί για «δημόσια» τηλεόραση έχει εξελιχτεί σε κυβερνητικό κανάλι.
Από κει και πέρα, όμως, δεν χρειάζεται καμία καταγγελία από μέρους μας, καθώς φρόντισαν να ξεγυμνωθούν μόνοι τους και να φανεί το αποκρουστικό και αηδιαστικό πρόσωπό τους.
Εικόνα πρώτη: Στον Άγγελο Χάγιο ανακοινώνεται πως δεν μπορεί να είναι στο ίδιο τραπέζι με τους άλλους συνομιλητές, διότι οι θέσεις είναι συγκεκριμένες. Γελοίο ψέμα, που επιπλέον αποκαλύφτηκε πλήρως με τις δύο απουσίες ομοτράπεζων (Κικίλιας, Δημαράς), που για τους δικούς τους λόγους δεν συμμετείχαν.
Εικόνα δεύτερη: Ο Άδωνις Γεωργιάδης του ακροδεξιού ΛΑΟΣ διαπρέπει σε ρόλο αμολητού μαντρόσκυλου -όχι απλώς του ΠΑΣΟΚ που με φανατισμό στηρίζει, αλλά και ολόκληρου του συνασπισμού εξουσίας. Εμετικός και ανενόχλητος από τον συντονιστή της συζήτησης, να προκαλεί εκ του ασφαλούς  αυτόν που αντιπροσώπευε το αντίπαλο δέος, δηλαδή τον επικεφαλής της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής.
Εικόνα τρίτη: Οι υπόλοιποι συνομιλητές, δεν κάνουν καν τον κόπο να πάρουν θέση στον διασυρμό του δημοκρατικού δικαιώματος για ισότιμη προβολή όλων των απόψεων! Αποφεύγουν  να καταγγείλουν το τηλεοπτικό πραξικόπημα, ακόμη και όταν ο Α. Γεωργιάδης, σε ρόλο αντιπροσώπευσης του τραπεζιού, ξεστομίζει το «όλοι μαζί και ο ψωριάρης χώρια»!
Εικόνα τέταρτη: Ξαφνικά ο συντονιστής της συζήτησης, δημοσιογράφος της «δημόσιας» ΕΡΤ, ανακοινώνει πως ο Άγγελος Χάγιος, θα πρέπει να κάνει ένα σύντομο κλείσιμο, διότι «για λόγους που σχετίζονται με την λειτουργία της δημόσιας τηλεόρασης», θα πρέπει να εγκαταλείψει το στούντιο, δηλαδή να αποβληθεί εξ ολοκλήρου από την συζήτηση!
Εικόνα πέμπτη και η πιο εφιαλτική: Η σιωπή των «αμνών» σε όλο της το μεγαλείο. Καμία αντίδραση, κανένα κριτικό ή έστω υπαινικτικό σχόλιο από τους υπόλοιπους συνομιλητές. Και ας ήταν όλοι τους «σοσιαλιστές δημοκράτες, αριστεροί, κομμουνιστές και οικολόγοι». Αλλά και δικηγόροι υπερασπιστές των δημοκρατικών δικαιωμάτων… Ποιος να το περίμενε ότι θα συνέχιζαν απτόητοι την «πολιτισμένη» κουβεντούλα τους για περισσότερο από μισή ώρα χωρίς να ενοχληθούν στο ελάχιστο από τον αποκλεισμό του Ά. Χάγιου; Αποδεικνύοντας ότι για πολλούς είναι επικίνδυνη η φωνή της αντικαπιταλιστικής αριστεράς…
Αν νομίζουν πως πετυχαίνουν τον στόχο τους είναι γελασμένοι. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να βοηθάνε άθελα τους στο μεγάλο ζητούμενο: Η αγανάχτηση να γίνει ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ! Και στην κάλπη, με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ και στους αγώνες της επόμενης μέρας για την ανατροπή του κοινωνικού ολοκαυτώματος που επιχειρούν μαζί κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, ΕΕ, ΔΝΤ και εργοδότες, με συμπαραστάτες ΝΔ και ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου